FC Eindhoven verrast en strikt voormalig topscorer (33) op amateurbasis

Reacties

FC Eindhoven haalt Mart Lieder op amateurbasis terug naar het Jan Louwers Stadion. Dat is goed nieuws voor de supporters van de club, die warme gevoelens koesteren voor de 33-jarige aanvaller.

FC Eindhoven verrast en strikt voormalig topscorer (33) op amateurbasis
© Pro Shots

Lieder droeg ook tussen 2016 en 2018 het shirt van FC Eindhoven en beleefde aan de Aalsterweg de beste periode uit zijn loopbaan. In het seizoen 2017/18 kroonde hij zich met dertig doelpunten tot topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. Sindsdien speelde Lieder met wisselend succes bij de Deense clubs SønderjyskE en Odense BK en in eigen land bij FC Emmen.

Het laatste duel van Lieder dateert van 25 februari 2022. In het thuisduel met Jong Ajax scheurde de spits zijn kruisband af. Daarna kwam Lieder niet meer in actie. 'Hier in Eindhoven heb ik de beste periode van mijn carrière gekend, daarom is het mooi dat ik hier kan terugkeren. Ik ga er alles aan doen om het komende half jaar van waarde te zijn voor het team', zegt de nieuweling op het digitale thuis.

Klaarstomen
Lieder liet zich zondag zien op het trainingsveld van de Eindhovenaren, maar werkt nog aan zijn fitheid. 'De afgelopen seizoenen heeft hij minder gespeeld en de komende weken gaan we hem klaarstomen voor het echte werk', zegt technisch manager Marc Scheepers daarover. 'Met zijn ervaring en winnaarsmentaliteit kan hij iets extra’s toevoegen aan onze spelersgroep.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.