FC Dordrecht ondergaat facelift: club legt wéér nieuwe spelers vast

Reacties

FC Dordrecht blijft maar spelers aantrekken. Nadat de club onlangs in een week tijd acht nieuwe krachten vastlegde, is het aantal nieuwelingen inmiddels opgeschroefd naar twaalf. De vier nieuwste versterkingen zijn allen huurlingen.

FC Dordrecht ondergaat facelift: club legt wéér nieuwe spelers vast
© Pro Shots

Robin Polley wordt opnieuw gehuurd van ADO Den Haag, dat zijn contract heeft opengebroken en verlengd. De zoon van voormalig Eredivisie-speler Prince Polley was in de tweede helft van het vorige seizoen al actief aan de Krommedijk. Met de van Villarreal gehuurde Andrei Ratu en Milan van Ewijk heeft de Haagse club al twee rechtsbacks tot zijn beschikking.

Dordrecht hengelde daarnaast nog een back binnen. Het gaat om de achttienjarige linkervleugelverdediger Matthew Bondswell van RB Leipzig. De Engelse jeugdinternational verruilde op zijn zestiende Nottingham Forest voor de Duitse club, terwijl ook Manchester United en Liverpool interesse in hem hadden. Bondswell moet zijn eerste minuten als senior nog maken.

Fortuna Sittard
Via het samenwerkingsverband met Fortuna Sittard krijgt Dordrecht de beschikking over Ozgür Aktas en Adnan Ugur. De Limburgers namen centrale verdediger Aktas (23) transfervrij over van Vitesse en verhuren hem direct aan de Dordtse partner. Ugur (19) is een Belgisch-Turkse middenvelder die vorige zomer van Club Brugge naar Sittard kwam. Hij maakte het voorbije seizoen zijn Eredivisie-debuut al.

Eerder contracteerde Dordrecht al Arsenio Valpoort, Julius Bliek, Kevin Jansen, Kevin Vermeulen, Bradley Vliet, Anthony Swolfs, Nikki Baggerman en Nikolas Agrofiotis.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Dordrecht
Meer over FC Dordrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.