FC Den Bosch verrast door woorden Sneijder

Reacties

Bij FC Den Bosch heeft men met verbazing gereageerd op de woorden van Wesley Sneijder, die dinsdagavond beweerde dat hij was benaderd door de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

FC Den Bosch verrast door woorden Sneijder
© Pro Shots

Sneijder werd anderhalf jaar geleden voor het eerst in verband gebracht met een rol bij Den Bosch. Samen met ondernemer Ebert Dollevoet, sponsor van de eerstedivisionist, zou hij de club vooruit willen helpen. Sneijder zat al eens op de tribune in De Vliert en er werd zelfs gespeculeerd over een overname van de club. Daar kwam het echter niet van.

Dinsdagavond beweerde Sneijder, die als analist de Champions League-wedstrijd tussen Rangers en PSV bekeek, dat hij een aantal weken geleden opnieuw was benaderd door Den Bosch. 'Ik heb gezegd: kom maar met iets, en dan zien we het wel', zei de recordinternational bij RTL.

Na de opmerkingen van Sneijder keken ze bij FC Den Bosch vreemd op. Er klopt niks van, aldus woordvoerder Ester Bal. 'Wij weten er niets van dat Sneijder door ons benaderd zou zijn. In elk geval is dat niet gebeurd door iemand die namens de club spreekt. Er zijn door officiële clubvertegenwoordigers geen avances gemaakt richting Sneijder', benadrukt zij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.