Farfán mist competitieslot door mysterieuze blessure

Reacties

Schalke 04 moet het in de beslissende fase van de competitie waarschijnlijk stellen zonder Jefferson Farfán. De aanvaller uit Peru kampt met een mysterieuze blessure en miste daardoor al het competitieduel van afgelopen zondag met Borussia Mönchengladbach (1-0 nederlaag).

Farfán mist competitieslot door mysterieuze blessure

Volgens Bild heeft de voormalige aanvaller van PSV door medicatie last van een allergische reactie. Directeur Horst Heldt wilde in gesprek met het Duitse medium niet gedetailleerd ingaan op de kwetsuur van Farfán.

'Ik kan niet precies zeggen wat er aan de hand is, dat zou niet discreet zijn. Op bepaalde delen van het lichaam heeft Jefferson geen huid meer en hij kon deze week niet eens fietsen', aldus Heldt. Ook trainer Jens Keller laat zich niet uit over de exacte ernst van de blessure. 'Hij mag op dit moment niets doen omdat hij niet mag zweten', zegt Keller.

Schalke 04 staat, met nog twee speelronden voor de boeg, op de rand van directe plaatsing voor de Champions League. De voorsprong op nummer vier Bayer Leverkusen bedraagt drie punten. De ploeg van Klaas-Jan Huntelaar treft in de laatste speelronden SC Freiburg en 1 FC Nürnberg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.