Fanshop Bayern doet goede zaken na transfer Kane

Reacties

Harry Kane is populair bij de fans van Bayern München. Zo populair dat een dag na zijn transfer naar Beieren een verkooprecord werd neergezet. Nog nooit verkocht Bayern zoveel shirtjes en andere clubattributen als na de transfer van de Engelse spits.

Fanshop Bayern doet goede zaken na transfer Kane
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern legde een flinke transfersom op tafel om Kane los te weken bij Tottenham Hotspur, maar heeft er wel meteen een publiekslieveling bij. Kicker zocht uit dat Bayern liefst 13 duizend shirts met de naam Kane achterop verkocht op de dag na zijn transfer. Daarmee brak de Engelse spits eigenhandig het record dat werd neergezet op de dag na het winnen van de Champions League in 2020.

Kane maakte onlangs zijn debuut in de Bundesliga en scoorde meteen. In de strijd om de Duitse Super Cup lukte hem dat niet, waardoor hij voorlopig nog zonder gewonnen prijzen staat in zijn carrière.

Kane is uitgehuwelijkt aan een club die zodanig verlegen zat om doelpunten dat alle limieten zijn losgelaten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.