Fans Real Betis trakteren aanvoerder aartsrivaal op luid applaus

Reacties

Vrienden uit de voetbalwereld kwamen dinsdag samen voor de afscheidswedstrijd van Real Betis-legende Joaquín Sánchez (41). Zelfs Sevilla-captain Jesús Navas was van de partij. En dat kon rekenen op waardering van fans van de aartsrivaal.

Fans Real Betis trakteren aanvoerder aartsrivaal op luid applaus
© Pro Shots

Te zien is hoe Navas, die niet in actie kwam omdat hij bij de nationale selectie van Spanje zit, onder luid applaus het veld van het Benito Villamarín opkomt. Normaliter is de 37-jarige routinier gewend in dat stadion boegeroep en fluitconcerten aan te horen.

'Ik heb er nooit aan getwijfeld om hier aan de zijde van Joaquín te staan', zei Navas voor de camera van La Sexta. 'Hij is een geweldig persoon die deze erkenning verdient en het is heel fijn om naast hem te staan. In een wedstrijd als vandaag doen de clubkleuren er niet toe.'

Joaquín houdt het na ruim twee decennia profvoetbal voor gezien. Hij sluit af bij de club waar hij ook in de jeugd speelde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.