Fans in Milaan even opgeschrikt door terreurdreiging

Reacties

Supporters van Atlético Madrid en Real Madrid hebben in Milaan moeite om het centrum van de stad te bereiken. Dit omdat een deel van het openbaar vervoer op verzoek van de politie is stilgelegd.

Fans in Milaan even opgeschrikt door terreurdreiging

Op tenminste een van de metrostations rondom Milaan moesten vele honderden fans hun trein verlaten op last van de politie. Aan Voetbal International liet iemand namens de plaatselijke autoriteiten weten dat dit te maken had met mogelijke terreurdreiging. Iedereen werd dan ook gemaand om zo snel mogelijk afstand te nemen van het station, waar de politie en de brandweer massaal aanwezig waren. Er worden bussen ingezet om de voetballiefhebbers alsnog naar het centrum van Milaan te vervoeren.

Hoewel een deel van het openbaar vervoer platligt, is er vooralsnog geen enkele aanwijzing dat de onrust consequenties kan hebben voor de wedstrijd in San Siro van vanavond (20.45 uur). In de binnenstad van Milaan is het al vanaf vanochtend vroeg één groot feest. Atlético en Real strijden in Italië om de winst van de Champions League, het meest prestigieuze clubtoernooi van Europa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.