Fans hekelen beslissing Premier League en lanceren veelzeggende hashtag

Reacties

Het plan van de Premier League om voetballiefhebbers extra te laten betalen om live Premier League-duels te zien is niet bepaald met gejuich ontvangen door de fans.

Fans hekelen beslissing Premier League en lanceren veelzeggende hashtag
© Pro Shots

Vrijdag beslisten bestuurders van de twintig clubs dat tijdens de komende drie speelrondes de helft van de wedstrijden op pay-per-view-platformen wordt uitgezonden, met een bedrag van 14,95 pond per duel. Dit komt bovenop de standaard prijzen. Eind oktober wordt de maatregel geëvalueerd.

Nu de Premier League-wedstrijden wegens de coronapandemie tot nader order zonder publiek worden gespeeld moeten de fans hun favoriete club wel via de televisie volgen. Gary Neville sprak vrijdag op Twitter dan ook zijn verbazing uit over de beslissing van de Premier League-clubs. 'Een slechte zet om nu 14,95 pond te vragen voor wedstrijden die gedurende zes maanden gratis te zien waren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een woordvoerder van de Engelse supportersorganisatie heeft de clubs al opgeroepen om het besluit terug te draaien. Op Twitter werd de hashtag #PremierLeagueAreCorrupt in het leven geroepen door woedende supporters.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.