F1-coureur neemt minderheidsbelang in Franse club van Jeremain Lens

Reacties

Versailles heeft er een beroemde aandeelhouder bijgekregen. Pierre Gasly heeft maandag bekendgemaakt een minderheidsbelang te hebben genomen in de club van Jeremain Lens.

F1-coureur neemt minderheidsbelang in Franse club van Jeremain Lens

Alexandre Mulliez, de eigenaar van de nummer tien van het derde niveau, klopte een tijdje terug aan bij Gasly. De 28-jarige coureur van Alpine staat bekend als voetballiefhebber en is regelmatig te vinden bij thuiswedstrijden van Paris Saint-Germain. Het verhaal van Mulliez en het project van Versailles spraken Gasly aan.

Het is niet bekend voor welk bedrag de coureur zich heeft ingekocht. 'Het is niet mijn grootste investering, maar wel eentje waarin ik emotioneel het meeste in heb geïnvesteerd', zei Gasly in gesprek met l'Équipe. 'Ik hoop dat we de Ligue 2 en dan de Ligue 1 kunnen bereiken. Mijn focus ligt honderd procent op de Formule 1, maar ik heb in mijn vrije tijd ook andere uitdagingen nodig.'

Bij Versailles staat Lens onder contract. Voetbal International toog onlangs naar de voorstad van Parijs voor een interview met de voormalig international. Dat lees je in twee etappes op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.