Excelsior vindt met Zagre eindelijk gewenste linksback

Reacties

Excelsior is op de valreep geslaagd in de zoektocht naar een nieuwe linksback. Arthur Zagre wordt dit seizoen gehuurd van AS Monaco, dat hem eerder verhuurde aan FC Utrecht.

Excelsior vindt met Zagre eindelijk gewenste linksback
© Pro Shots

De zoektocht naar een linkervleugelverdediger duurde al enige tijd bij Excelsior. Met Nathan Tjoe-A-On hebben de Rotterdammers een zelf opgeleide linksachter die dit seizoen doorbreekt in de Eredivisie, maar een back-up voor de jongeling ontbrak lange tijd.

De 21-jarige Zagre werd vanaf de zomer van 2021 gehuurd door Utrecht. Een doorbraak zat er echter nooit echt in. Utrecht huurde hem voor twee seizoenen met een optie tot koop, maar verschillende blessures voorkwamen veel speeltijd. Dit seizoen kwam hij tot vier optredens bij Jong Utrecht.

Zagre meldde zich als twaalfjarige bij Paris Saint-Germain, daar haalde hij ook het eerste elftal. In augustus 2019 debuteerde hij in de Ligue 1 tegen Toulouse, door de geblesseerde Kylian Mbappé af te lossen tijdens de wedstrijd. Via AS Monaco en Dijon belandde hij bij Utrecht.

Maandag legde Excelsior al Noah Naujoks vast. De aanvallende middenvelder komt van Feyenoord en moet gezien worden als een investering voor de toekomst. Hij mag dit seizoen wennen en is voorbestemd volgend seizoen definitief aan te haken. De verwachting is dat er vandaag ook nog een buitenspeler gecontracteerd wordt.

Volg alle transferontwikkelingen tijdens Deadline Day in Nederland in ons liveblog:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.