Europese avond: dit kunnen zeges van AZ en Twente jou opleveren

ADVERTORIAL – Na het succes van PSV tegen AS Monaco zijn FC Twente en AZ aan zet in Europa. Gaan beide ploegen zich plaatsen voor de play-offs voor de Conference League? Blik vooruit op de duels van donderdagavond en speel mee bij Unibet!

Europese avond: dit kunnen zeges van AZ en Twente jou opleveren
© Pro Shots

De klus is voor AZ het zwaarst. De ploeg van Pascal Jansen ging vorige week 1-0 onderuit tegen Dundee United. Het spel in Schotland was pover, er werden te weinig grote kansen gecreëerd en een goal van Glenn Middleton deed de bezoekers de das om. AZ moet beter kunnen. Niet voor niets zijn de Alkmaarders nog altijd de grote favoriet in het tweeluik. De odd voor plaatsing voor de volgende ronde van de subtopper is 1.33.

Dat er nog veel vertrouwen is in AZ, heeft onder meer te maken met het scorend vermogen. Vangelis Pavlidis is een van de spitsen die de beste kansen krijgt in de Eredivisie en de goalgetter maakte zondag tegen Go Ahead Eagles alweer zijn eerste goal in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De quotering voor een zege van AZ is 1.20. Inzetten op een overwinning van de thuisploeg met minstens twee goals verschil kan je 1.58 keer de inleg opleveren. Als je spektakel verwacht, dan is deze Pre-pack interessant: Beide teams scoren, AZ wint en in totaal minstens drie goals (3.50).

FC Twente zette een week geleden een grote stap richting de play-offs in de Conference League. In Servië werd door goals van Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet met 1-3 gewonnen van Cukaricki. De Tukkers legden de zwakke punten van de tegenstander in de eerste helft bloot, alle drie de goals vielen voor rust. Kan het team van Ron Jans voor eigen publiek de score in het tweeluik flink laten oplopen?

Voor een overwinning van Twente met minstens twee goals verschil staat een quotering van 1.76. De odd voor een zege met een marge van drie doelpunten of meer is maar liefst 3.10. Goed om te weten: in de eerste competitiewedstrijd tegen NEC scoorde Twente weliswaar één keer, maar in de laatste vier oefenwedstrijden tegen serieuze tegenstanders als Werder Bremen en Bologna was het team in totaal vijftien keer trefzeker. De quotering voor een overwinning van Twente ongeacht de marge is 1.28.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst, komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's