Europa League-loting: alle poules op een rijtje

Reacties

Liverpool treft in de poulefase van de Europa League het Toulouse van Thijs Dallinga. Het team van Jürgen Klopp moet het verder opnemen tegen LASK Linz en Union Saint-Gilloise.

Europa League-loting: alle poules op een rijtje
© Pro Shots

De Europa League-loting zal in huize Mac Allister ongetwijfeld met veel enthousiasme zijn ontvangen. Liverpool-aanwinst Alexis Mac Allister treft in de Europa League namelijk zijn broer Kevin, die deze zomer vanuit Argentinië de overstap maakte naar Union Saint-Gilloise. 

Rangers naar Cyprus, Roma naar Moldavië
Het door PSV uitgeschakelde Rangers FC komt in een poule met Real Betis te zitten. De club van Cyriel Dessers, Sam Lammers en Danilo kan zich verder opmaken voor wedstrijden tegen Sparta Praag en Aris Limassol.

José Mourinho kan dan weer een reis boeken naar Moldavië. AS Roma kwam in een poule terecht met Sheriff Tiraspol. De finalist van vorig jaar moet het verder opnemen tegen Slavia Praag en Servette FC.

Ajax kwam vrijdag in de poule des doods terecht. De club uit Amsterdam zag onder meer Olympique Marseille en Brighton & Hove Albion uit de loting komen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.