Essien tekent voor twee jaar bij Panathinaikos

Reacties

Michael Essien vervolgt zijn loopbaan bij Panathinaikos. De 32-jarige middenvelder komt transfervrij over van AC Milan en heeft een tweejarig contract getekend bij de Griekse topclub, waar hij tal van voormalige Eredivisionisten tegenkomt.

Essien tekent voor twee jaar bij Panathinaikos

Essien vertrekt na anderhalf jaar bij Milan, dat hem in de winter van 2014 ook al gratis had overgenomen van Chelsea. De Ghanese controleur vervulde dit seizoen als ploeggenoot van Nigel de Jong en Marco van Ginkel een rol in de marge. Hij kwam mede door blessureleed slechts tot dertien competitieduels voor de Rossoneri, waar zijn verbintenis komende zomer afloopt.

Bij Panathinaikos hoopt Essien zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij gaat bij de nummer twee van de Griekse Super League samenwerken met oud-Ajacied Yannis Anastasiou, die er trainer is. Ook David Mendes da Silva, Danijel Pranjic (ex-SC Heerenveen) en Marcus Berg (ex-PSV en –FC Groningen) staan onder contract bij de club die zich heeft geplaatst voor de voorronden van de Champions League.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.