Erwin Mulder aan de vooravond van terugkeer bij Heerenveen

Reacties

Erwin Mulder moet de nieuwe eerste doelman van SC Heerenveen worden. Als de laatste plooien zijn gladgestreken, komt de 31-jarige doelman transfervrij over van Swansea City. 

Erwin Mulder aan de vooravond van terugkeer bij Heerenveen
© Pro Shots

Drie jaar geleden vertrok Mulder nog bij Heerenveen om voor de club uit Wales te gaan spelen, die toen nog in de Premier League uitkwam. De voormalig doelman van Excelsior en Feyenoord maakte echter pas een jaar later zijn debuut voor Swansea, toen de club al was degradeerd naar het Championship. Vorig seizoen kwam Mulder 25 keer in actie op het tweede niveau van Engeland, maar dit seizoen raakte hij zijn basisplaats kwijt aan de van Newcastle United gehuurde Freddie Woodman.

De laatste weken kwam Mulder weer in actie in het Championship. Woensdag speelt de enkelvoudig international van Nederland B waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Swansea tegen Reading. Een contractverlenging in Wales behoorde ook tot de mogelijkheden, maar Mulder kiest ervoor om terug te keren in Heerenveen. Daar moet hij de opvolger worden van Warner Hahn, die zijn aflopende contract niet verlengde. Robbin Ruiter was ook in beeld, maar lijkt op weg naar Willem II.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

E. Mulder


Geboortedatum:
3 maart 1989
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Pannerden
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Go Ahead Eagles
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.