Eredivisie op Rapport: zwakke beurt zomeraankopen Álvarez en Baumgartl

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de twaalfde speelronde werd Sander van de Streek van FC Utrecht uitgeroepen tot Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: zwakke beurt zomeraankopen Álvarez en Baumgartl

De atypische spits werd beoordeeld met een 8 voor zijn prestatie tegen Fortuna Sittard. De Limburgers gingen er met 6-0 af en het is dus niet heel verrassend dat het onvoldoendes bij hen regent. Martin Angha noteerde met een 3 het laagste cijfer.

Ook de beoordelingen bij PSV vallen niet bepaald hoog uit nadat de Eindhovenaren met 2-2 gelijkspeelden tegen Sparta Rotterdam. Zo kreeg Kostas Mitroglou een 4 en werden Timo Baumgartl en Pablo Rosario beoordeeld met een 4,5.

Bij Ajax moet Edson Álvarez het doen met een 4,5. De Mexicaan loste de geblesseerd uitgevallen Lisandro Martínez af tegen PEC Zwolle en stelde teleur. Hakim Ziyech daarentegen sleepte een 7,5 in de wacht en werd uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Die status verdiende Steven Berghuis ook voor zijn optreden tegen VVV-Venlo. De Feyenoorder werd beloond met een 7.

'Martínez deed alles goed en Álvarez deed alles fout bij Ajax'

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.