Eredivisie op Rapport: Ajax en PSV komen ijzersterk voor de dag

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we na elke speelronde alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters van afgelopen weekeinde.

Eredivisie op Rapport: Ajax en PSV komen ijzersterk voor de dag
© Pro Shots

Bij het woensdag gekroonde Ajax zijn louter voldoendes gevallen in het duel met SC Heerenveen. Sterker nog: alleen Sébastien Haller (6) scoort lager dan een 6,5. Het hoogste cijfer is voor Nicolás Tagliafico, die met zijn 8 ook werd uitgeroepen tot Speler van de Week. Een 8 is er ook voor Erik ten Hag.

PSV zette NEC opzij en ook bij de Eindhovenaren lag de ondergrens op een 6, behaald door Cody Gakpo. Ritsu Doan, die de score opende, sleepte met een 8 het fraaiste cijfer in de wacht.

Feyenoord kreeg Go Ahead Eagles op de knieën en alleen Jens Toornstra (5) kreeg een onvoldoende. Bij het degradeerde PEC Zwolle vielen in het duel met Sparta Rotterdam drie onvoldoendes: voor Gervane Kastaneer, Chardi Landu en invaller Slobodan Tedic.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.