Engelse internationals wagen zich aan bakwedstrijd

Reacties

Jordan Henderson, Kieran Trippier, Declan Rice en Trent Alexander-Arnold hebben zich van hun meest culinaire kant laten zien. De vier Engelse internationals moesten zich laten gelden in de keuken, voor een speciale aflevering van The Great British Bake Off.

Engelse internationals wagen zich aan bakwedstrijd
© Channel 4
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De vier kregen de opdracht mee om gingerbread, een soort ontbijtkoek, te maken. Om het de spelers niet te makkelijk te maken, moesten ze proberen het baksel te laten lijken op hun voetbalidool. Het werk werd beoordeeld door het bekende jurylid Paul Hollywood.

Trippier koos voor het namaken van Wayne Rooney, terwijl Rice ging voor een ode aan John Terry. Henderson probeerde zijn stuk ontbijtkoek te laten lijken op Paul Gascoigne en Alexander-Arnold wilde herinneringen oproepen aan Steven Gerrard. Met heel veel fantasie zijn de voetbalhelden te herkennen.

© Channel 4

Het is wellicht te hard om te zeggen dat het viertal er niks van bakte, maar grote baktalenten lijken niet verloren te zijn gegaan in de vier internationals.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.