Engeland incasseert gevoelige tik in strijd om extra CL-ticket met Duitsland

Reacties

Engeland heeft donderdagavond een gevoelige tik geïncasseerd in de strijd om een extra Champions League-ticket voor komend seizoen. Nu Liverpool en West Ham United op de rand van uitschakeling staan in de kwartfinale van de Europa League, heeft Duitsland goede papieren.

Engeland incasseert gevoelige tik in strijd om extra CL-ticket met Duitsland
© Pro Shots

Uitslagen Europa League


Do 11 apr.

Met ingang van komend seizoen, als de Champions League-nieuwe stijl ingaat, krijgen de twee best presterende landen van het huidige seizoen op de UEFA-coëfficiëntenlijst een extra toegangsbewijs voor het miljardenbal. Italië lijkt gezien de riante koppositie al vrijwel zeker van een vijfde CL-ticket. De strijd om plek twee gaat tussen Engeland en Duitsland.

In de Champions League-duels van dinsdag en woensdag incasseerden de Bundesliga-clubs nog een tegenvaller door de nederlaag van Borussia Dortmund bij Atlético Madrid, maar donderdag waren het juist de Premier League-clubs die onderuit gingen. Alleen Aston Villa won in de Conference League van Lille, terwijl West Ham nota bene in Duitsland verloor.

Uitslagen Champions League


Di 9 apr.

Wo 10 apr.

Als Liverpool en West Ham de nederlagen in de returns niet goedmaken, verliest Engeland twee troeven in de strijd om het extra Champions League-ticket. Dat staat nog los van eventuele tegenvallers in het miljardenbal, waar Arsenal en Manchester City nog aan de bak moeten tegen Bayern München en Real Madrid. Ook in dat opzicht worden de returns interessant.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Nederland wordt de coëfficiëntenstrijd komend seizoen weer hervat. Lees op VI PRO onze conclusies over dit Europese seizoen. 

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.