Engeland bevestigt terugkeer Sterling op WK-podium

Reacties

Bondscoach Gareth Southgate kan voor de kwartfinale tegen Frankrijk een beroep doen op Raheem Sterling. De aanvaller keert na privéproblemen terug naar Qatar.

Engeland bevestigt terugkeer Sterling op WK-podium
© Pro Shots
Engeland
Engeland
1 - 2
Frankrijk
Frankrijk

De Engelse bond bracht donderdag naar buiten dat Sterling zich vrijdag weer meldt bij de Engelse ploeg in de voorbereiding op de kwartfinale tegen Frankrijk. De aanvaller is dan ook bij de training voor het duel van zaterdag.

Sterling was halsoverkop uit Qatar vertrokken na een inbraak in zijn woning in Engeland en was daardoor afwezig in de achtste finale tegen Senegal.

Southgate vertelde voor de start van het duel met Senegal dat hij zondagochtend met Sterling gesproken had om hem te helpen en dat de buitenspeler vervolgens werd opgevangen door anderen.

De politie doet onderzoek naar de mogelijke inbraak, maar weet niet op welke dag die zou hebben plaatsgevonden. Familie van Sterling die was afgereisd naar Qatar merkte bij terugkomst dat er spullen uit de woning verdwenen waren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.