En plots verlaat Ribéry mokkend de training Bayern

Real Madrid of niets, dreigde Franck Ribéry donderdagochtend via L'Equipe. 'Ik wil weg.' Diezelfde ochtend stapte hij van het trainingsveld. Toeval?

En plots verlaat Ribéry mokkend de training Bayern

Dagblad TZ hield het exact bij. Woensdag had Ribéry de eerste training onder Louis van Gaal nog volledig afgewerkt. Donderdag verscheen hij ogenschijnlijk chagrijnig op het kunstgrasveld. De eerste 45 minuten deed hij nog mee tijdens sprint- en evenwichtsoefeningen.

Maar vier minuten nadat Van Gaal de opdracht had gegeven voor een passtraining meldde Ribéry zich bij de Nederlandse coach. Na een korte discussie met Van Gaal vertrok Ribéry richting kleedkamer. 's Middags was de Fransman de grote afwezige tijdens de volgende trainingssessie. Ribéry was allang vertrokken. Met een slecht humeur, noteerde TZ.

Bayern liet officieel weten dat Ribéry last heeft van een blaar op een hak. Tegelijkertijd probeerde directeur Karl-Heinz Rummenigge de rust te bewaren. 'Ik vind de uitspraken van Franck niet zo ernstig dat hij een boete verdient. We gaan heel ontspannen met deze situatie om. Ik interpreteer de uitspraak van Franck als volgt: of Real of niks. Het klare antwoord daarop is, niks. Franck blijft!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen