Emotionele Weghorst vertelt over transfer naar Manchester United

Reacties

Wout Weghorst speelde vorig seizoen een half jaar voor zijn droomclub Manchester United. Enkele maanden later houdt de Nederlander het niet droog als hij terugblikt op de veelbesproken transfer.

Emotionele Weghorst vertelt over transfer naar Manchester United

Tijdens een interview met Viaplay-presentator Koen Weijland krijgt Weghorst beelden te zien van zijn transfer naar 'de grootste club van de wereld'. Bij een beeld van zijn vrouw en dochters houdt de spits het niet droog. 'Dat had ik niet verwacht. Dit is ook wel gemeen trouwens, krijgen we dat weer', lachte hij.

Weghorst gaat terug naar het moment waarop hij hoorde over de interesse van United. 'Ik was thuis toen mijn zaakwaarnemer (Simon Cziommer) belde. Ik had eigenlijk een beetje een rotdag gehad na een training met Besiktas. Ik was niet helemaal blij.' 

De aanvaller had twee keuzes, maar hoefde niet lang te twijfelen. 'Hij zei dat er twee clubs geïnteresseerd waren. Brentford was heel serieus, dat zag er goed uit. Dus ik dacht Premier League, zeker interessant. Toen zei hij dat er ook een andere club was, Manchester United...'

Uiteindelijk kwam Weghorst in het shirt van United tot 31 wedstrijden waarin hij 2 keer scoorde. Ook won hij de Engelse League Cup. Dit seizoen speelt Weghorst zijn wedstrijden voor het Duitse Hoffenheim. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer W. Weghorst
Meer over W. Weghorst
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.