Emery spreekt geruchten over 'verveelde en ongelukkige' Neymar tegen

Reacties

Neymar staat in de aanloop naar het Champions League-duel met Anderlecht weer vol in de schijnwerpers met 'nieuws', waarvoor volgens Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery alle grond ontbreekt.

Emery spreekt geruchten over 'verveelde en ongelukkige' Neymar tegen

Neymar wordt immer omgeven door geruchten en speculaties. Deze week werd geopperd dat de Braziliaanse aanvaller zich niet gelukkig voelt bij Paris Saint-Germain en eigenlijk terug wil naar Barcelona. Ook zou hij de analyses van Emery te langdradig vinden.

De Spaanse trainer wijst de speculaties naar het rijk der fabelen. Neymar heeft geen spijt van zijn overstap naar de Franse hoofdstad en is ook een van de meest aandachtige kijkers, zo hield Emery zijn gehoor voor in de aanloop naar het Champions League-duel met Anderlecht.

'Neymar heeft voor PSG gekozen, omdat hij denkt - samen met de club - de mooiste prijzen te kunnen winnen', aldus Emery. 'Hij let ook zeer goed op tijdens de videoanalyses. Hij zit op de voorste rij. Alle spelers weten dat die belangrijk zijn. Als ik de sessies niet hield, zouden de spelers erom vragen. Het is een nieuw onderdeel van het voetbal.'

Emery laat een andere topaanwinst tegen Anderlecht waarschijnlijk op de bank beginnen. 'Ik heb mijn analyse gemaakt. Kylian Mbappé heeft goede wedstrijden gespeeld en ook minder goede. Zoals elke speler. Dat hij nu misschien wat moe is, lijkt me niet abnormaal. Dat is een proces waar elke jonge speler door moet.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.