Emanuelson breekt in Utrecht met clubhopper-imago

Reacties

Urby Emanuelson heeft na jaren van clubhoppen eindelijk vastigheid gevonden. De middenvelder heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd tot medio 2020.

Emanuelson breekt in Utrecht met clubhopper-imago

De oude verbintenis van Emanuelson zou volgend seizoen aflopen. De linkspoot heeft het echter uitstekend naar zijn zin in Utrecht en de club is zeer tevreden over hem. 'Met zijn ervaring speelt Urby een belangrijke rol in de selectie', legt technisch directeur Jordy Zuidam uit op de clubwebsite.

'Urby is een speler, die met zijn voetballend vermogen extra kwaliteit aan de selectie toevoegt. Dat wij al in dit stadium van deze jaargang zijn contract hebben verlengd, schept duidelijkheid en rust voor zowel de speler als de club en dat is bijzonder prettig.'

De 32-jarige Emanuelson brak als profvoetballer door bij Ajax, waar hij bijna zes jaar deel uitmaakte van het eerste elftal. Na twee jaar AC Milan volgden avonturen bij Fulham, AS Roma, Atalanta Bergamo, Hellas Verona en Sheffield Wednesday. In juli 2017 tekende Emanuelson bij FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Samenvatting FC Utrecht - PEC Zwolle
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.