'Elke keer als ik Kane een hattrick zie maken, moet ik een beetje kotsen'

Reacties

Harry Kane speelt de sterren van de hemel bij Bayern München. Dat doet pijn bij Rio Ferdinand, die de topspits liever in het shirt van Manchester United had gezien.

'Elke keer als ik Kane een hattrick zie maken, moet ik een beetje kotsen'
© Pro Shots

Kane verruilde Tottenham Hotspur afgelopen zomer voor Der Rekordmeister. Na elf Bundesliga-duels staat de teller al op zeventien doelpunten en dat gaat ook in eigen land niet onopgemerkt voorbij. Als Ferdinand het voor het zeggen zou hebben gehad, maakte Kane zijn doelpunten voor Manchester United. De clubicoon baalt nog altijd dat zijn voormalige werkgever niet heeft toegehapt.

'Zijn derde hattrick...', blikte Ferdinand in zijn podcast Five terug op de prestatie van Kane tegen Borussia Dortmund. In het Signal Iduna Park kwam de spits begin deze maand opnieuw drie keer tot scoren. 'Elke keer als ik de naam van Harry Kane voorbij zie komen met de wedstrijdbal en een hattrick, moet ik een beetje kotsen. Dan denk ik: waarom? Waarom hebben wij hem niet gehaald?'

Geen Kane, maar Højlund
United toonde ook interesse in Kane, maar een mogelijke transfer kwam geen moment van de grond. Met Rasmus Højlund kreeg manager Erik ten Hag alsnog de beschikking over een nieuwe aanvalsleider. De twintigjarige Deen scoorde al vijf keer in de Champions League, maar wacht na negen duels nog op zijn eerste doelpunt in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.