Elia dankt Manu in bloedstollend spannende Turkse titelstrijd

Reacties

Galatasaray is maandag tegen een smadelijke nederlaag opgelopen in de Turkse titelstrijd. In aanloop naar de topper tegen het Istanbul Basaksehir van Eljero Elia verloor Gala mede door Elvis Manu van laagvlieger Gençlerbirligi: 1-0.

Elia dankt Manu in bloedstollend spannende Turkse titelstrijd

Het elftal van Elia nam vrijdag de koppositie in handen door een 1-0 zege op Yeni Malatyaspor. Galatasaray verzuimde om met een driepunter de eerste plaats te heroveren. De uitploeg, waar Ryan Donk tien minuten voor tijd inviel, ging zelfs onderuit. In de 92ste minuut bracht Manu, die bij Feyenoord met Elia speelde, met een dribbel de bal bij Alper Uludag, die prachtig afrondde.

Daardoor leidt Basaksehir de dans, met zes speelrondes voor de boeg. Komende zondag gaat de ploeg van Elia in een ware kraker op bezoek bij nummer twee Galatasaray. De koploper heeft een voorsprong van twee punten op de opponent, terwijl ook Besiktas (drie punten) en Fenerbahçe (vijf punten) nog behoorlijk dichtbij staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.