Elftal van de Week: Feyenoord heerst, PSV ontbreekt

Reacties

Het hart van het Elftal van de Week van speelronde 23 wordt gevormd door spelers van Feyenoord. Met vier afgevaardigden zijn de Rotterdammers, die koploper PSV op 1-1 hielden, hofleverancier.

Elftal van de Week: Feyenoord heerst, PSV ontbreekt

Kenneth Vermeer wint deze week nipt van Alessandro Damen (Excelsior) als het gaat om de plek onder de lat. Jordy Clasie en Tonny Vilhena zijn de twee middenvelders, terwijl Nicolai Jørgensen een plek in de punt van de aanval heeft afgedwongen met zijn spel in het Philips Stadion.

Hoewel PSV niet verloor van het sterke Feyenoord, levert de koploper geen enkele speler aan het Elftal van de Week. Ajax doet dat wel: Daley Blind. Uiteraard is er ook plaats voor Speler van de Week Martin Ødegaard, die schitterde in het shirt van Vitesse tegen FC Emmen.

Opvallende namen in het Elftal van de Week zijn die van Erik Palmer-Brown en Charlison Benschop. Palmer-Brown leek af afgeschreven bij NAC Breda, maar maakte tegen FC Groningen een sterke indruk. Benschop lijkt voor De Graafschap precies de winteraanwinst te zijn waar de club naar op zoek was.

Het elftal wordt gecompleteerd door Max Clark (Vitesse), Daniel Crowley (Willem II) en Sam Lammers (SC Heerenveen).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk in de Eredivisie op Rapport alle uitgedeelde cijfers van speelronde 23.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.