Elanga verlaat Manchester United: 'Ik moet elke week op het veld staan'

Reacties

Anthony Elanga verruilt Manchester United voor Nottingham Forest. De aanvaller nam via zijn sociale media afscheid van de Manchester United-fans.

Elanga verlaat Manchester United: 'Ik moet elke week op het veld staan'

Elanga tekent een vijfjarig contract in Nottingham. De club die afgelopen seizoen als zestiende eindigde in de Premier League maakt ruim zeventien miljoen euro over naar de club van Erik ten Hag. Elanga liet zich in maart al eens uit over het gebrek aan speeltijd onder Ten Hag.

'Mijn debuut maken, meer dan vijftig keer voor het eerste team spelen, scoren in de Champions League en een trofee winnen voor deze ongelooflijke club', somt Elanga op. 'Als je me had verteld dat dit allemaal zou gebeuren toen ik op 11-jarige leeftijd in Engeland aankwam, zou ik helemaal uit mijn dak zijn gegaan.'

'Er zijn niet genoeg woorden om jullie te bedanken voor de ongelofelijke steun', gaat de 21-jarige Zweed verder. 'Het is nu het juiste moment voor de perfecte volgende stap in mijn carrière. Ik ben iemand die leeft voor voetbal en ik moet elke week op het veld staan om te doen waar ik van hou.'

Terwijl hij Elanga ziet vertrekken, hoopt Ten Hag op korte termijn een nieuwe aanvaller te verwelkomen. Rasmus Højlund moet overkomen van Atalanta Bergamo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.