El Khayati-soap: hoop op terugkeer sijpelt weg bij ADO

Reacties

Nasser El Khayati hoopt nog altijd op een vertrek bij ADO Den Haag. Trainer Fons Groenendijk denkt niet dat het huwelijk tussen de club en de middenvelder nog te lijmen is.

El Khayati-soap: hoop op terugkeer sijpelt weg bij ADO

El Khayati ontbrak in de seizoenvoorbereiding omdat hij met zijn hoofd niet volledig bij ADO was en was er zondag bij de eerste competitiewedstrijd ook niet bij. Zonder de grote smaakmaker werd met 2-4 verloren van FC Utrecht.

Gevraagd of het mogelijk is dat El Khayati nog in de ADO-ploeg gaat terugkeren, zegt Groenendijk tegen VI: 'Ik weet niet of het reëel is dat nog te denken. Al met al is het natuurlijk wel een vervelende situatie voor ons allemaal. Dat zal, denk ik, spoedig worden opgelost.'

El Khayati heeft een uitstekend seizoen achter de rug. De dertigjarige Rotterdammer scoorde liefst zeventien keer in de Eredivisie. Voor Groenendijk komen de ontwikkelingen van de voorbije weken niet als een verrassing. 'Hij heeft veel voor ADO betekend, maar een paar weken geleden op het trainingskamp heb ik een lang en goed gesprek met Nasser gehad. Daar heb ik hem ook even goed in zijn ogen gekeken en zag ik wat zijn plannen waren. Dan weet je dat dit kan gebeuren', aldus de coach.

Voor ADO wacht nu zondagavond een uitwedstrijd tegen PSV. Bekijk in ons overzicht welke transfers de Haagse club deze zomer al heeft gedaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.