El Allouchi kiest na NAC-tijdperk voor Marokkaans avontuur

Reacties

Mounir El Allouchi gaat aan de slag bij FAR Rabat. De 26-jarige middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij de Marokkaanse topclub.

El Allouchi kiest na NAC-tijdperk voor Marokkaans avontuur
© Pro Shots

El Allouchi was transfervrij nadat zijn contract bij NAC Breda na vorig seizoen afliep. Hij speelde in totaal 169 wedstrijden voor de volksclub en werd vorig seizoen nog de assistkoning in de Keuken Kampioen Divisie. Die uitstekende prestaties van vorig seizoen kon de aanvallende middenvelder uit Roosendaal verzilveren met een transfervrije overstap.

De periode bij FAR Rabat wordt voor El Allouchi zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij doorliep de jeugdopleiding van NAC en speelde anderhalf jaar op huurbasis voor Helmond Sport, maar kan nu dus aan de slag in een volledig nieuwe omgeving. Het seizoen in Marokko is net afgelopen. FAR Rabat is als derde geëindigd in de competitie. De Belg Sven Vandenbroeck, die als speler bij Roda JC Kerkrade actief was, is de coach van de ploeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.