Ekkelenkamp opnieuw in beeld bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord is druk bezig met de invulling van het middenveld en de aanval voor volgend seizoen. Het is daarbij nog zeer de vraag of Guus Til ook na de zomer in De Kuip speelt. Volgens ingewijden staat Jurgen Ekkelenkamp op de lijst in Rotterdam.

Ekkelenkamp opnieuw in beeld bij Feyenoord
© Pro Shots

Eind juni krijgt Til te horen hoe zijn contractsituatie zal zijn bij Spartak Moskou. Mocht de FIFA hem – en andere buitenlanders in de Russische Premjer Liga – een transfervrije status toekennen, is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. De kans is klein dat Feyenoord kan voldoen aan zijn eisen.

Ekkelenkamp zou in Rotterdam opnieuw op de radar zijn verschenen. De middenvelder was vorig jaar al in beeld, maar verruilde Ajax toen voor Hertha BSC. Of een deal er nu wel in zit, is nog maar de vraag. Hertha lijkt niet happig zijn middenvelder zomaar te laten gaan, terwijl Ekkelenkamp in Berlijn meer verdient dan hij bij Feyenoord zal kunnen krijgen.

Bozenik en Kökçü
Ook is de club op zoek naar de invulling voor de spitspositie. Na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen (Urawa Red Diamonds) komt alleen de Braziliaan Danilo daarvoor in aanmerking. Róbert Bozenik keert terug van een huurperiode bij Fortuna Düsseldorf, maar voor hem is er belangstelling van Sparta Praag, zo verzekeren goed ingevoerde bronnen in Tsjechië.

Verder onderneemt de club nog steeds een poging het contract van Orkun Kökçü open te breken en te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.