Eiting en Bandé maken rentree op eerste training Ajax

Reacties

Ajax heeft zaterdag de eerste training van het seizoen 2019/20 afgewerkt. In totaal meldden 28 spelers zich op De Toekomst voor de start van het nieuwe voetbaljaar van de Amsterdammers.

Eiting en Bandé maken rentree op eerste training Ajax

De internationals en jeugdinternationals waren er nog niet bij. Spelers als Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, David Neres en Andre Onana ontbraken daardoor nog. Trainer Erik ten Hag maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal jonge spelers uit te nodigen voor de eerste training van het seizoen. Zo waren onder anderen Brian Brobbey, Quinten en Jurriën Timber en Ryan Gravenberch van de partij.

De van een huurperiode teruggekeerde Siem de Jong, Dennis Johnsen, Benjamin van Leer hulden zich ook weer in een Ajax-tenue. Hetzelfde gold voor nieuwe aanwinsten Kjell Scherpen, Kik Pierie en Lisandro Martínez en de van langdurige blessures teruggekeerde Carel Eiting en Hassane Bandé. Zowel Eiting als Bandé stond een groot deel van het afgelopen seizoen aan de kant met een zware knieblessure. Laatstgenoemde maakte sinds zijn overstap van KV Mechelen zelfs helemaal nog geen officiële speelminuten voor Ajax.

De selectie van de Amsterdammers speelt komende dinsdag zijn eerste oefenwedstrijd. Om 19.00 uur is Quick '20 de tegenstander. Vier dagen later volgt een ontmoeting met het Deense Aalborg BK.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Toekomst van Oranje: Brian Brobbey
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.