Einde seizoen Neuer dreigt door botbreuk

Reacties

Behalve de uitschakeling heeft Bayern München nog meer slecht nieuws overgehouden aan het uitduel met Real Madrid. Doelman Manuel Neuer heeft een botbreuk opgelopen.

Einde seizoen Neuer dreigt door botbreuk

Bayern meldt dat de 31-jarige Duitser aan het Champions League-duel in Santiago Bernabéu een botbreuk in zijn linkervoet heeft overgehouden. De goalie liep de blessure op bij de 3-2 van Real.

Die treffer kwam op naam van Cristiano Ronaldo, die daarmee voor liefst vijf goals in het tweeluik tekende. In Beieren won De Koninklijke met 1-2, terwijl dinsdagavond op Spaanse bodem na verlenging met 4-2 werd gewonnen. Daardoor gaat niet Bayern, maar Real vrijdag in de koker voor de loting van de halve finale.

Bij terugkomst in München zal Neuer verder onderzocht worden en pas dan kan een behandeltraject vastgesteld worden. Neuer, die het duel overigens wel uitspeelde omdat er al drie keer gewisseld was, kwam tot op heden tot veertig officiële duels voor Bayern dit seizoen.

Mogelijk mist de doelman dus de ontknoping in de Bundesliga, waar Bayern op de titel afstevent. Bovendien won de formatie van coach Carlo Ancelotti dit seizoen al de Super Cup en is over een week Borussia Dortmund de tegenstander in de halve finale van de strijd om de DFB Pokal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.