Eigen verwachting komt uit: Boultam verlaat Serie A zonder speeltijd

Reacties

Reda Boultam trok in 2018 naar Italië, maar zal voorlopig moeten wachten op zijn eerste speelminuten in de Serie A. De middenvelder met een verleden bij Ajax sprak tegenover VI uit dat hij er een hard hoofd in had dat hij ook daadwerkelijk een kans zou krijgen bij Salernitana dit seizoen. Die verwachting komt uit: Boultam heeft de club verlaten voor een avontuur in Slovenië.

Eigen verwachting komt uit: Boultam verlaat Serie A zonder speeltijd
© Reda Boultam

Boultam tekent een driejarig contract bij kampioen Olimpija Ljubljana, uitkomend in de play-offs van de Europa League. Zo voegt hij een vierde land toe aan zijn cv. Boultam genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar vertrok voordat hij de hoofdmacht bereikte naar Cremonese uit Italië. Hij ging vervolgens naar Triestina, om daarna Salernitana als werkgever te krijgen.

Na de promotie van Salernitana, tussendoor speelde Boultam nog voor Cosenza en NK Istra uit Kroatië, kreeg Salernitana in een klap een nieuwe trainer, directeur en eigenaar. Iedereen die mooie plannen voor Boultam had geschetst, was plots verdwenen. 'Tja, dat was best wel klote voor mij', reageerde hij bij VI.

Lees het verhaal van Boultam op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.