Egyptische bond reageert op vermeend vertrek van sterspeler Salah

Reacties

Mohamed Salah staat niet op het punt om zijn loopbaan als international van Egypte te beëindigen. Dit heeft de Egyptische voetbalbond naar buiten gebracht na berichtgeving in de media.

Egyptische bond reageert op vermeend vertrek van sterspeler Salah

Verschillende internationale media maakten melding van het feit dat Salah zich in dienst van de nationale ploeg misbruikt voelde voor politieke doeleinden. Zo lekte een foto van Salah met de Tsjetseense leider Ramzan Kadyrov uit.

Van zulke gevoelens zijn geen sprake, volgens de bond van Egypte. 'De berichten dat Salah wil vertrekken zijn volledig onjuist. Mo is nog bij ons en hij is gelukkig. Hij eet en lacht met zijn landgenoten. Hij traint goed en dat betekent: geen problemen.'

Egypte is al uitgeschakeld op het WK na de eerste twee groepsduels. Zonder Salah, die kampte met de naweeën van een schouderblessure, werd de openingswedstrijd tegen Uruguay met 0-1 verloren door Egypte. Vervolgens was gastland Rusland met 3-1 te sterk voor de Noord-Afrikanen. Maandagavond wacht de laatste WK-wedstrijd van de Egyptenaren, tegen Saoedi-Arabië (16.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.