Eerste wedstrijd Messi onder bondscoach Martino nadert

Reacties

Terwijl Lionel Messi weer terug is in de selectie van Argentinië, blijft Carlos Tévez ook onder bondscoach Gerardo Martino buiten de nationale selectie.

Eerste wedstrijd Messi onder bondscoach Martino nadert

Messi ontbrak begin september bij de interland tegen Duitsland (4-2 zege in Düsseldorf) door een spierblessure, maar nu hij weer helemaal fit is keert de sterspeler zoals verwacht ook terug in de Argentijnse selectie. Voor de aanvaller wordt het zijn eerste interland onder Martino, zijn coach vorig seizoen in Spanje.

Maar naar alle waarschijnlijkheid gaat hij niet beide oefenduels in het Verre Oosten spelen. De verwachting is dat Messi op 11 oktober wel meedoet in de vriendschappelijke ontmoeting met rivaal Brazilië in Peking, maar drie dagen later in en tegen Hongkong verstek laat gaan.

De Azië-trip gaat sowieso voorbij aan Tevéz. De naam van de aanvaller werd steeds vaker in verband gebracht met een rentree voor de Albiceleste. Martino, die het na het WK overnam van Alejandro Sabella, gaf hem ook hoop.

'Ik heb geen probleem met welke speler dan ook. Ik zeg niet dat ik hem ga oproepen, maar ik kan wel zeggen dat hij het goed doet', aldus Martino eerder. Maar voor de bondscoach zijn de prestaties van Tévez nog niet goed genoeg om na drie jaar weer een uitnodiging te krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.