Eerste transferklapper kampioen AC Milan levert Club Brugge record op

Reacties

Italiaans kampioen AC Milan heeft voor het eerst sinds het behalen van de landstitel een serieuze transfersom op tafel gelegd. Dinsdagavond is de komst van Charles De Ketelaere, die is overgenomen van Club Brugge, afgerond.

Eerste transferklapper kampioen AC Milan levert Club Brugge record op
© Pro Shots

Maandag werd al duidelijk dat De Ketelaere naar Milan zou gaan en nu is er sprake van witte rook. De 21-jarige aanvaller heeft een contract voor vijf jaar getekend bij de Rossoneri

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In Milaan heeft De Ketelaere nog wel even om wedstrijdfit te worden. De Serie A begint voor AC Milan op 13 augustus met een thuiswedstrijd tegen Udinese. De regerend landskampioen presenteerde eerder in de voorbereiding al de transfervrije Divock Origi. Junior Messias en Alessandro Florenzi werden na een eerdere huurperiode definitief vastgelegd voor bescheiden bedragen.

Jonathan David uit de boeken
Milan en Club Brugge zouden na moeizame onderhandelingen zijn uitgekomen op een transfersom van 35 miljoen euro, inclusief min of meer gegarandeerde bonussen. Daarmee is De Ketelaere de duurst verkochte speler ooit uit de Belgische competitie. Hij onttroont Jonathan David, die in 2020 door AA Gent voor 32 miljoen euro aan Lille werd verkocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.