Eerste reactie Van Nistelrooij: 'PSV zit voor altijd in mijn hart'

Reacties

Ruud van Nistelrooij heeft voor het eerst kort van zich laten horen na zijn vertrek bij PSV. Via zijn sociale kanalen bedankt hij de club waar hij tien jaar werkzaam voor was.

Eerste reactie Van Nistelrooij: 'PSV zit voor altijd in mijn hart'
© Pro Shots

Van Nistelrooij stapte deze week op nadat meerdere spelers naar de directie waren gestapt om te klagen over de hoofdtrainer. In een emotioneel bericht neemt hij afscheid. 'Tien jaar PSV, wat een prachtige rit! Ik mocht jeugdspelers helpen met geweldige collega's bij de Academy, zodat zij de stap konden maken naar Jong PSV, PSV 1 of naar het profvoetbal bij een andere club', aldus Van Nistelrooij.

'Talloze spelers waar ik nu met trots naar kijk in het betaalde voetbal, van de KKD, Eredivisie, PSV 1 en grote competities in Europa. Ik heb vijf jaar ervaring opgedaan als assistent-trainer en spitsentrainer, terwijl ik ondertussen mijn diploma's behaalde. Daarna volgden drie jaren als hoofdtrainer bij PSV O19 en één jaar bij Jong PSV. En vervolgens het ultieme: hoofdtrainer worden van PSV 1. Prijzen winnen voor deze prachtige club met geweldige supporters. Bedankt voor jullie nooit aflatende steun, overal waar we speelden! PSV zit voor altijd in mijn hart en ik zal de club en het team altijd blijven steunen', vervolgt RVN.

Van Nistelrooij had vorig jaar zomer twijfels, maar besloot na gesprekken met algemeen directeur Marcel Brands toch om de functie van hoofdtrainer aan te nemen. Wie hem nu opvolgt, is nog niet bekend. Assistent-trainer Fred Rutten neemt de honneurs waar in de laatste wedstrijd tegen AZ van aankomende zondag. De club hoopt in Alkmaar de tweede plaats veilig te stellen en heeft aan een punt genoeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.