Edgar Davids duikt op bij FC Utrecht

Reacties

Een opvallend gezicht vrijdagmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch van FC Utrecht. Voormalig topvoetballer Edgar Davids (44) stond samen met hoofdtrainer Erik ten Hag op het veld tijdens de afsluitende training richting AZ-FC Utrecht.

Edgar Davids duikt op bij FC Utrecht

De ex-middenvelder van onder meer Ajax, Juventus en Barcelona loopt de komende weken stage bij de technische staf, zo geeft Ten Hag aan. 'Edgar belde mij op met de vraag of hij de komende tijd eens mee kan kijken in het kader van zijn persoonlijke ontwikkeling. Zo’n verzoek komt vaker voor; beginnende coaches zijn benieuwd naar FC Utrecht en denken dat ze hier wel het een en ander kunnen opsteken. Wij trainers zijn in principe concurrenten, maar we proberen elkaar ook te helpen. Ook van Edgar kunnen wij, en ook de spelers, natuurlijk wel wat leren.'

Davids zal in de komende vier tot zes weken regelmatig aanwezig zijn in Utrecht. De Pitbull heeft als eindverantwoordelijke in het profvoetbal ervaring bij het Engelse Barnet FC, waar hij tussen 2012 en 2014 zowel speler als hoofdtrainer was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.