Ederson: 'Real Madrid verslaan om Ancelotti naar Brazilië te halen'

Reacties

Als het aan Ederson Moraes ligt, vliegt Carlo Ancelotti na een tweeluik met Manchester City de laan uit bij Real Madrid.

Ederson: 'Real Madrid verslaan om Ancelotti naar Brazilië te halen'

De doelman van Man City - mogelijk de tegenstander van Real Madrid in de halve finales - en Brazilië nam geen enkele moeite te verhullen dat hij maar al te graag ziet dat Ancelotti de nieuwe bondscoach van zijn land wordt. 'Ik had het erover met Casemiro, Vinícius Júnior en Militão. Er is een mogelijkheid dat hij komt', zei Ederson dinsdagnacht op een persconferentie.

Door de Braziliaanse bond werd recentelijk ontkend dat er een deal was met de 63-jarige Italiaan. Ancelotti heeft in Madrid nog een contract tot het einde van volgend seizoen. Daar deinst Ederson niet voor terug. De sluitpost zei dat hij en zijn teamgenoten Ancelotti zien als 'een exceptionele trainer, iedereen in zijn selectie houdt van hem.' In de halve finale van de Champions League hoopt Ederson met Manchester City Real Madrid te elimineren om hem zo snel mogelijk beschikbaar te hebben.

'Kijk gewoon naar zijn cv', vervolgde de 29-jarige Ederson. 'We zullen snel weten of hij hier zal zijn of niet. Ik hoop dat we snel een nieuwe coach hebben. Er is nu te veel speculatie. Wordt het een Braziliaan of een buitenlander? Het is wat dat betreft een spannende fase.'

Momenteel neemt Onder-20-trainer Ramon Menezes de honneurs waar bij De Goddelijke Kanaries. Hij volgde Tite op, die na het mislukte WK in Qatar afscheid nam. Brazilië speelt zaterdagavond een oefenwedstrijd in en tegen Marokko.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.