Ebuehi na FC Twente-exit aan de slag in de Serie A

Reacties

Tyronne Ebuehi gaat aan de slag in de Serie A. De verdediger, vorig jaar nog actief bij FC Twente, gaat aan de slag bij promovendus Venezia.

Ebuehi na FC Twente-exit aan de slag in de Serie A
© Pro Shots

De kersverse Serie A-club huurt Ebuehi van Benfica, waar de tienvoudig Nigeriaans international nog een contract tot medio 2023 heeft. Benfica nam Ebuehi in de zomer van 2018 over van ADO Den Haag, maar tot een doorbraak in het eerste elftal van Benfica kwam het vooralsnog niet. 

FC Twente huurde Ebuehi vorig seizoen van Benfica en in Enschede kwam de verdediger tot 33 Eredivisie-wedstrijden. In de huurdeal met Benfica zat een optie tot koop van twee miljoen euro, maar dat bedrag was te hoog voor de club die Giovanni Troupée als vervanger haalde.

Venezia FC promoveerde het afgelopen seizoen naar de Serie A, waar de club in het seizoen 2001/02 voor het laatst in speelde. In het seizoen 2015/16 speelde de club nog op het vierde niveau van Italië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.