'Dumfries doet water bij de wijn en praat weer met Inter'

Reacties

Denzel Dumfries is weer met Internazionale in gesprek over het verlengen van zijn contract. De onderhandelingen lagen een tijdje stil, omdat beide partijen het maar niet met elkaar eens wisten te worden.

'Dumfries doet water bij de wijn en praat weer met Inter'
© Pro Shots

Volgens La Gazzetta dello Sport hebben Inter en Dumfries weer plaatsgenomen aan de onderhandelingstafel met de intentie om er nu wel uit te komen met elkaar. Eerder lukte dat niet, omdat Inter niet wilde betalen wat het kamp-Dumfries vroeg. Dumfries weigerde een contractvoorstel van Inter en even leek het erop dat hij zijn in 2025 aflopende contract niet zou verlengen, maar inmiddels is de hoop op een contractverlenging toegenomen.

Het vorige aanbod van Inter ligt nog steeds op tafel. De krant noemt een bedrag van vier miljoen euro per seizoen. Daar ging Dumfries aanvankelijk niet akkoord mee, maar mede door blessures is de rechtsback anders naar de situatie gaan kijken en is hij bereid water bij de wijn te doen.

De 27-jarige Dumfries kwam in de zomer van 2021 voor ongeveer veertien miljoen euro over van PSV. Daarvoor kwam hij uit voor sc Heerenveen, Sparta Rotterdam en Barendrecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.