Duitsland of Frankrijk: wie treft Wiegman in de EK-finale?

ADVERTORIAL – De tweede halve finale bij het EK Vrouwen belooft een waar spektakelstuk te worden. Achtvoudig EK-winnaar Duitsland neemt het op tegen Frankrijk. Wie komt tegenover Engeland te staan in de finale? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Duitsland of Frankrijk: wie treft Wiegman in de EK-finale?
© Pro Shots

Duitsland bewandelde soeverein de weg naar de halve finale. Er werd gewonnen van achtereenvolgens Denemarken, Spanje, Finland en Oostenrijk. In die serie kreeg de ploeg geen enkel doelpunt tegen. Sterker, het is al bijna acht uur geleden dat de Duitse dames een goal incasseerden. De quotering voor Duitsland wint en houdt de nul is nu maar liefst 4.10. De odd voor een overwinning van de grootmacht in het vrouwenvoetbal is 2.55.

Frankrijk had in de kwartfinale moeite om het verschil te maken tegen Nederland. De Françaises waren wel duidelijk de bovenliggende partij en lieten in totaal 33 doelpogingen noteren. Pas in de 102de minuut was het raak door een strafschop van Eve Perisset. Denk jij dat de kwaliteit in het Franse team zich nu wel sneller uitbetaalt? Dan is de quotering van 3.00 voor een overwinning van de Fransen aantrekkelijk.

Unibet biedt voor deze EK-kraker wederom tal van Pre-packs aan, gecombineerde weddenschappen met hoge quoteringen. Interessant is bijvoorbeeld de combinatie met Alexandra Popp, met vier goals de topscorer van het Duitse team. Voor Duitsland wint en Popp scoort staat een quotering van 5.20. Voor een Duitse zege met minstens twee goals van Popp staat zelfs een odd van 21.00.

Wil jij met extra spanning genieten van de tweede halve finale? Bekijk dan het uitgebreide aanbod en pak je kansen. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder heeft Unibet een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's