Duitse politie slaat mascotte in de boeien

Reacties

De Duitse politie heeft iemand opgepakt die zich voordeed als mascotte en zo het stadion binnen wist te komen. Het blijkt om de Duitse YouTuber Marvin Wildhage te gaan.

Duitse politie slaat mascotte in de boeien
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Volgens media in Duitsland had Wildhage een nagemaakte accreditatie en kostuum geregeld waarmee hij tijdens de openingswedstrijd op het EK binnen wist te komen. Hij plaatste de beelden op zijn kanaal. 'Het is niet grappig', aldus de Duitse politiechef Rainer Wendt tegen BILD. 'Er zijn dingen die gewoonweg niet mogen gebeuren. De politie deed zijn werk in het stadion en droeg het vervolgens over aan de UEFA. Bij evenementen waar zoveel geld mee gemoeid is, mag je meer professionaliteit verwachten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.