Duel met Nice onzeker voor Sinkgraven

Reacties

Het is nog zeer de vraag of Daley Sinkgraven bij Ajax van de partij kan zijn in het eerste duel met Olympique Nice. De Franse ploeg ontvangt de Amsterdammers op 26 juli voor het heenduel in de derde voorronde van de Champions League.

Duel met Nice onzeker voor Sinkgraven

Sinkgraven kampt met opnieuw opspelende knieklachten. Vorig seizoen miste de tot linksback omgeturnde middenvelder ook al de slotfase van het seizoen door een knieblessure. Uiteindelijk kwam hij onder de naar Borussia Dortmund vertrokken Peter Bosz tot 32 officiële duels voor Ajax vorig seizoen.

Marcel Keizer, de opvolger van Bosz, heeft daardoor in de voorbereiding weinig te kiezen op de linksbackpositie. Nick Viergever kan er uit de voeten, terwijl het van de andere twee gegadigden nog maar de vraag is of ze bij Ajax blijven. Jairo Riedewald staat in de belangstelling van diverse Engelse clubs. Mitchell Dijks werd vorig seizoen verhuurd aan Norwich City, maar behoort inmiddels wel weer tot de Ajax-selectie.

Vrijdag kwam Nice als opponent voor Ajax uit de bus tijdens de loting. Na het heenduel staat voor Ajax de thuiswedstrijd op 2 augustus op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.