Dubbel rood na laatste fluitsignaal: Miazga slaat tegenstander

Reacties

Bij Derby County - Reading vindt het meest opmerkelijke incident plaats na het laatste fluitsignaal. Voormalig Vitesse-huurling Matt Miazga verliest zijn zelfbeheersing en slaat Tom Lawrence. Beide spelers krijgen rood voor dat opstootje.

Dubbel rood na laatste fluitsignaal: Miazga slaat tegenstander
© Pro Shots

Terwijl Derby County-manager Phillip Cocu de felicitaties van zijn staf in ontvangst neemt voor de 2-1 overwinning op Reading, slaan bij Matt Miazga de stoppen door. De Amerikaanse mandekker zoekt de confrontatie met Tom Lawrence. De kemphanen botsen eerst tegen elkaar op, gaan dan over tot duwen en uiteindelijk geeft Miazga een tik in het gezicht aan Lawrence. Arbiter Scott Duncan kan weinig anders dan beide spelers een rode kaart uitdelen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat is zuur voor Cocu, want niet voor het eerst dit seizoen was Lawrence het goudhaantje van Derby tijdens de zege op Reading. Met zijn tiende doelpunt van deze jaargang opende Lawrence de score, waarop Wayne Rooney met een strafschop de marge verdubbelde. Nu lijkt Cocu zijn smaakmaker te moeten missen met een schorsing. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.