Drie balcontacten in de hele eerste helft: Vlahovic kan Juventus niet helpen

Reacties

Juventus is maandag op een teleurstellend gelijkspel blijven steken tegen Sampdoria. Vooral voor topschutter Dusan Vlahovic werd het een frustrerende avond in Genua.

Drie balcontacten in de hele eerste helft: Vlahovic kan Juventus niet helpen
© Pro Shots
Sampdoria
Sampdoria
0 - 0
Juventus
Juventus

Vlahovic was vorige week nog goed aan het seizoen begonnen, met twee goals tegen Sassuolo (3-0 zege), maar kwam maandag niet in het stuk voor. In de eerste helft noteerde de spits van Juventus maar drie (!) balcontacten, waarvan de aftrap er één was. Bij een van zijn twee andere momenten aan de bal maakte Vlahovic bijna een eigen goal. De Serviër kwam met de schrik vrij toen hij bij een corner voor Sampdoria de lat boven het hoofd van ploeggenoot Mattia Perin raakte.

Vlahovic stond meerdere keren te mopperen op zijn medespelers, die verzuimden om hem in scoringspositie te brengen. Juan Cuadrado en Filip Kostic maakten andere keuzes. Juventus had het moeilijk tegen Sampdoria, maar leek toch op voorsprong te komen, toen Adrien Rabiot (na zijn afgeketste transfer naar Manchester United terug in de basiself) het net liet bollen. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Juventus slaagde er in een saaie wedstrijd maar niet in om er doorheen te komen en bleef steken op een 0-0 remise. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen AS Roma. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.