Drenthe schittert voor Racing Murcia met wonderschone goal

Reacties

Royston Drenthe heeft met een weergaloze afstandsknal bijgedragen aan een zege van Racing Murcia op Real Murcia B. De voormalig speler van Feyenoord en Real Madrid verzorgde de 0-2, wat ook de eindstand was.

Drenthe schittert voor Racing Murcia met wonderschone goal
© Pro Shots

Drenthe plaatste zich met Racing Murcia voor de play-offs waarin gestreden wordt om promotie naar de Segunda División B, het derde niveau van Spanje. Om daar te geraken moeten Drenthe en consorten bij de bovenste twee van de play-offs zien te eindigen. Met nog vijf wedstrijden te gaan, is dat bepaald niet onmogelijk. Racing Murcia staat dan wel zesde, maar de achterstand op koploper Águilas FC is slechts vier punten. De koploper heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Mede dankzij de wonderschone treffer van Drenthe zorgde Racing Murcia er bovendien voor dat de stadgenoten van Real Murcia B niet aan kop kwamen in de play-offs. Die ploeg staat namelijk op 44 punten, even veel als koploper Águilas FC. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.