Drenthe is nog niet klaar en bezorgt Kozakken Boys goed nieuws

Reacties

Royston Drenthe heeft zijn contract met Kozakken Boys verlengd. De 32-jarige linkermiddenvelder kwam vorige zomer over van Sparta Rotterdam en tekende toen voor één seizoen. Nu tekent Drenthe bij tot medio 2021.

Drenthe is nog niet klaar en bezorgt Kozakken Boys goed nieuws
© Pro Shots

'Ik zit lekker in m’n vel bij Kozakken Boys. Het is een fijne omgeving met leuke mensen en een goede spelersgroep', vertelt Drenthe op de clubwebsite van Kozakken Boys. Door blessures kwam hij pas na de winterstop weer vaker in actie.

'In het bekerduel met GVVV raakte ik geblesseerd en ik begon pas in januari weer lekker te spelen. Dan is het extra jammer dat het seizoen nu zo plotseling ten einde is gekomen, want ik denk dat we nog potten hadden kunnen breken. Mijn fysieke gesteldheid is nu helemaal on point, ook al word ik weer een dagje ouder hè.'

Drenthe viert woensdag zijn 33ste verjaardag. Voor Kozakken Boys speelde hij tot nu toe tien duels, waarin hij drie goals maakte. Eerder speelde Drenthe in zijn loopbaan voor onder andere Feyenoord, Real Madrid, Hércules Alicante, Everton en Reading.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Kozakken Boys
Meer over Kozakken Boys
Meer R. Drenthe
Meer over R. Drenthe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.