Dramatische seizoenstart voor voormalig Vitesse-spits Bialek

Reacties

Bartosz Bialek heeft een zware blessure opgelopen in zijn eerste optreden voor zijn nieuwe club KAS Eupen. De 21-jarige Pool moet geopereerd worden en is minstens enkele maanden uitgeschakeld.

Dramatische seizoenstart voor voormalig Vitesse-spits Bialek
© Pro Shots

Bialek speelde vorig seizoen nog op huurbasis bij Vitesse. De jonge spits kwam 25 keer in actie in de Eredivisie en scoorde in de competitie vijf keer. Het was niet genoeg om een kans af te dwingen bij VfL Wolfsburg. De Bundesliga-club besloot onlangs om de jeugdinternational opnieuw te verhuren en bevestigde eerder deze week een akkoord te hebben bereikt met Eupen.

Voor Bialek ging het mis in zijn eerste oefenwedstrijd met Eupen. In het duel met Stade Reims liep hij een zware knieblessure op. De huurling moet onder het mes en zal sowieso de eerste maanden van het seizoen missen. De Belgische competitie begint over twee weken al. Eupen, dat vorig seizoen vijftiende werd in de Jupiler Pro League, begint het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Westerlo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.