Dragisa Gudelj staat na hartfalen voor rentree: nieuw contract bij Córdoba

Reacties

De schrik zat er goed in toen Dragisa Gudelj afgelopen seizoen tijdens het competitieduel met Racing de Ferrol in elkaar zakte. De 25-jarige verdediger van Córdoba is inmiddels aan de beterende hand en zette zondag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. 

Dragisa Gudelj staat na hartfalen voor rentree: nieuw contract bij Córdoba
© Córdoba CF

De jongere broer van Nemanja Gudelj ging in de twaalfde minuut van het thuisduel met Racing de Ferrol ineens naar de grond. Dankzij adequaat handelen van de medische dienst en cardioloog Pepe Segura, die van de tribune het veld opkwam, kan de Servisch-Nederlandse voetballer dat verhaal navertellen. Sindsdien kwam Gudelj niet meer in actie, maar inmiddels lonkt een rentree.

Gudelj gaat spelen met een ingebouwde defibrillator en onderging onlangs een medische keuring bij de Andalusiërs. Die doorliep de verdediger met goed gevolg, waarna hij zijn contractverlenging bezegelde. Dat betekent dat Gudelj tot medio 2025 vastligt bij Córdoba, dat uitkomt in de Primera Federación (het derde niveau in Spanje).

Hoe kan het ook anders
'Hij wilde weer voetballen en dat zal hij blijven doen bij de Groen-Witten. Natuurlijk, hoe kan het ook anders. Dragi Gudelj verlengt zijn contract bij Córdoba en we kunnen tot 2025 van zijn kunsten blijven genieten in El Arcángel', schrijft Córdoba op de clubsite. De derdeklasser begint maandag met de eerste training voor het nieuwe seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

D. Gudelj


Geboortedatum:
8 november 1997
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Breda
Nationaliteit
Servië
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
Córdoba
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.